Terradec

TERRADEC

Wat is terradec?

Terradec is een waterdoorlatende oplossing voor buitenvloeren, het is een systeem van gebonden granulaten voor buiten.

Eigenschappen van terradec?


Terradec is waterdoorlatend, onkruidwerend, naadloos, anti-slip, decoratief en duurzaam.


- Waterdoorlatend

- Onkruidwerend

- Naadloos Minderonderhoud

- Kostenbesparend

- Regen na 30 minuten weggesijpeld

- Na 4 uur vlot belopend (bij 20°C)

- Vorst- en dooibestendig

- Duurzaam

- Borstelmachinebestendig

- Milieubewust / natuurvriendelijk

- Geen loss granulaten

- Decoratief

- verschillende kleuren

- Anti-slip

- Natuurlijk look

- Grote buffercapaciteit


Meer weten over Terradec?

VOOR & NA

IMG_20181011_172836
IMG_20181012_124651

Wanneer u kiest voor Terradec als waterdoorlatend materiaal voor uw oprit, geniet u van heel wat voordelen:


Duurzame verharding: de levensduur van Terradec is ongeveer 30 jaar (uitvoerig getest i.s.m. Universiteit Gent). Dat maakt van Terradec een slijtvaste en duurzame verharding. Bovendien biedt dit materiaal heel wat voordelen voor natuur, milieu en leefomgeving omwille van de waterdoorlatendheid. Dat maakt het een duurzamere en milieubewustere oplossing dan standaardverhardingen zoals klinkers of beton.

IJzersterk: bij Terradec Solid worden er aan de mengeling zeer fijne granulaten toegevoegd om het geheel te versteken. Op deze manier kan het materiaal als oprit voor voertuigen met een maximale belasting van 3,5 ton gebruikt worden.

Geen niveauverschil met omliggende terreinen. U loopt dus comfortabel over uw nieuwe oprit met een lager risico op vallen of struikelen en u geniet van extra gewonnen oppervlakte.

Anti-slip: door grovere en fijne granulaten te combineren wordt er een antislip effect gerealiseerd, waardoor uw oprit ook bij regen of gladheid veilig is.


  • Natuurlijke look: uw oprit gaat naadloos over met de omgeving.

  • Onkruidwerend: onkruid voorkomen is efficiënter en tijdbesparender dan het te moeten verdelgen. Het is niet volledig uitgesloten dat er een enkel plantje kan groeien dat boven het materiaal is terechtgekomen. Maar van onderuit het Terradec systeem kan er niets doorgroeien, wat het dus een goede onkruidwerende oplossing maat.

  • Vries- en dooibestendig: uw oprit komt met Terradec ongeschonden en strenge winter door. Bovendien is het bestand tegen strooizout.

  • Geen losse granulaten: doordat het materiaal vast en vlak is, zonder losse granulaten, is uw oprit veel toegankelijker voor minder mobiele personen, rolstoelgebruikers, kinderwagens, fietsen, dames op hakken, etc.